Бижута, Аксесоари и Дрехи

Начало|Бижута, Аксесоари и Дрехи
Бижута, Аксесоари и Дрехи 2017-02-18T14:06:25+00:00

Бижута, Аксесоари и ДрехиБижута и Аксесоари от Онлайн Бутик An-G Design – постоянно обновяван и допълван асортимент от ръчно изработени изделия, които да са в крак с модните тенденции. Стараем се да задоволяваме всеки вкус и всяко желание с перфектно качество и на най-добра цена!

КРАСИВИ И МОДЕРНИ

всички бижута и аксесоари, изработени от естествени полускъпоценни камъни, зареждат организма с енергия от природата. Те съдържат в себе си селектирани минерали, носят свой индивидуален енергиен заряд, който помага на притежателя си със специфична лечебна и енергийна сила, зареждат със здраве и късмет, проводник са на хармония и баланс. Би могло да се каже, че бижутата от естествените минерали са изключително актуални днес именно поради тези си свойства, но и не само – чрез тях имаме възможност да се любуваме на безкрайното разнообразие и съвършенство на природата, уникално съчетани цветове, грациозни форми и преплитания на нюанси!

Бижута, Аксесоари и ДрехиИма толкова голямо разнообразие от аксесоари, но неповторимите ръчно изработени бижута и аксесоари, изпъкват най-вече поради своята уникалност. Мъниста, издълбани, гравирани, полускъпоценни камъни, кожени елементи, както и различните техники на  занаятчийското бижутерийно изкуство, развити във всички култури от най-дълбока древност, подпомагат разнообразието  от накити – ръчна изработка!

От скоро, специално за Вас, нашите клиенти и приятели, подбираме най-добрите български колекции с възможно най- достъпни цени, отлично качество и уникален дизайн, за да можете да изберете своя перфектен тоалет и да бъдете неотразими всеки ден. Търсим и предлагаме стил, защото знаем Вашите изисквания и целта ни е да отговорим на 100%! Изкушават ни разноцветните феерични щампи, но и класическите цветови комбинации… Влюбени сме в бялото, страстта ни е черното, а огнените нюанси топлят сърцата ни… Подбираме модерни и актуални за всеки сезон десени, съчетани с уникални и удобни материи!

Защо трябва да сте като другите, щом можете да бъдете уникални!