Бижута от Полускъпоценни Камъни

Начало » Бутик за Бижута и Дрехи » МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ И СЪВЕТИ » Бижута от Полускъпоценни Камъни

Бижута от Полускъпоценни Камъни

Да се носят бижута е било е било неизменна част от ежедневието на хората.

Но ако някога те са били достъпни само за заможната прослойка, то днес могат да бъдат носени от всеки поради разнообразието от модели и цени.

Благодарение на различните бижута всяка жена може да изглежда екстравагантна, красива и очарователна по всяко време в зависимост от настроението, характера или разбиранията си.

С подходящите бижута всяка жена умело може да подчертае своята женственост и чар, изразявайки се именно чрез тях.

Накитите ни карат да се чувстваме някак по-специални, подчертават индивидуалността ни, светоусещането ни, разбиранията ни за стил и мода, а понякога дори са израз на социалния ни статус.

Въпреки това, трябва се внимава с количеството (а и с качеството) на бижутата, тъй като претрупването не е желателно и може да доведе до отрицателен ефект.

Небрежно облекло, съчетано с гривна и обеци са напълно достатъчни за да изглеждаме превъзходно, а официалния тоалет можете да подчертаете с по-семпло или по-мащабно бижу, в зависимост от цялостната ви визия.

Почти всеки дизайнер на бижута се опитва да създава творенията си така, че да са подходящи за всякакви събития, т.е търси се и практичността в изделието наред с всичко останало – стил, уникалност, блясък.

Накитите вече не се създават с мисълта да бъдат използвани само веднъж или заради определен повод – целта е творенията да бъдат виждани и носени многократно, като разбира се, търси се `златната среда` едно бижу да изглежда едновременно ежедневно и специално, да е елегантно без да е скучно, и да е впечатляващо без да е натруфено…

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

Смесването на стилове, форми, материали, цветове, размери е най-голямото предизвикателство в изработката на накити – невъзможни съчетания няма.

Едно неприемливо цветово съчетание за един, може да се окаже идеално решение за друг.

Светът е шарен, а в него разноцветни са, както хората така и вкусовете.

И все пак дизайнерите волно или неволно съчетават в колекциите на своите марки именно своето въображение и усещане за мярка, цвят, вкус…

Вижте още:

ЕТНО И РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ БИЖУТА

Бижута, изработени от скъпоценни и полускъпоценни камъни, освен че са красиви и модерни, зареждат организма с енергия от природата.

Те съдържат в себе си селектирани минерали, носят свой индивидуален енергиен заряд, който помага на притежателя си със специфична лечебна и енергийна сила, зареждат със здраве и късмет, проводник са на хармония и баланс.

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

Би могло да се каже, че бижутата от естествените минерали са изключително актуални днес именно поради тези си свойства, но и не само – чрез тях имаме възможност да се любуваме на безкрайното разнообразие и съвършенство на природата, уникално съчетани цветове, грациозни форми и преплитания на нюанси…

Може да предпочетете бижута с минерали според зодията ви или да се съобразите с актуалните модни тенденции.

Много дами избират своето бижу със скъпоценен и/или полускъпоценен камък, ръководейки се от зодиакалният си знак, подсилвайки по този начин своята вътрешна хармония.

Според холистичната наука ако докоснеш верният кристал – ще оздравееш, ако го погалиш – ще заблестиш.

Но според много други автори, не трябва да се съобразявате с разпространените комбинации за `зодия – минерал`, защото те почти никога не са едни и същи в различните източници, а просто да почувствате съответния камък…

Да помислите от какво имате нужда… късмет, любов, вяра или материални успехи и да се спрете на камък зареден и носещ именно това…

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

В крайна сметка обаче, предназначението на аксесоарите и различните бижута е да се почувстваме специални, различни, красиви, да ни е удобно и да сме в хармония с това, което носим, да допълним и оцветим ежедневието си.

Затова не е грешно просто да направите спонтанен избор без да се съобразявате от поверия, значения на минерали, зодии…

Отдайте се на красотата и изберете своето бижу от палитрата с нюанси на An-G Design!

Видяхте ли най-новите ни предложения?

About the Author:

"Трагедията в живота не е, че не си постигнал целите си... Трагедията е да нямаш цел към която да се стремиш... Не е катастрофа да умреш без да постигнеш мечтата си... Но е катастрофа да нямаш мечта... Не е страшно, ако не успееш да постигнеш идеалите си... Страшното е да нямаш идеали... Не е мъчно да не достигнеш звездите, но е мъчно... да нямаш звезди към които да се стремиш... Грях е не провалът и не от него трябва да се срамуваме..., а от ниските стремежи... Трябва да имаш големи, дори невъзможни мечти... Мечти, които ще променят нещо и ще оставят след теб нещо..."

Остави коментар