Бижута, Които ни Вдъхновяват: RALI ART

Начало » Бутик за Бижута и Дрехи » ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ... » Бижута, Които ни Вдъхновяват: RALI ART

Бижута, Които ни Вдъхновяват: RALI ART

Неведнъж сме си позволявали да кажем, че за нас `ръчно изработено` не винаги е равносилно на `уникално`.

RALI ART и нейните бижута обаче са нашето наистина уникално откритие.

Щастливи сме, че попаднахме на нейната цветна страничка във Фейсбук, защото всяка снимка, която публикува ни зарежда с положителна енергия и вдъхновение, и ни кара да въздишаме с копнеж по `сладките` й бижута – сладки на вид, а също и ароматни!

       Но магията на RALI ART не се дължи само на изкусните й творения, а и на умението й да съчетава цветовете по един космически начин в съвършен синхрон на всяка малка примес-частица.

Резултатът е загадъчност и неподозирани нюанси!

Всяка висулка или чифт обици, които грейват от фотоалбумите й, излъчват нежност, финес, хармония, безспорно присъщи и на авторката Ралица Цветкова – млада дама, събрала толкова много таланти, че вместо да ѝ завиждаме, предпочитаме да очакваме с нетърпение всяко ново попълнение в колекциите ѝ от ръчно изработени бижута.

Вижте още:

Основните материали от които са направени бижутата на RALI ART са смола, различни видове сухи цветя – ароматни рози или ефирни глухарчета, брокатени частици и `тайни` добавки, сред които много любов, въображение и нежност!

Прилагат се специални техники за да се използва и запази специфичната прозрачност на смолата, която до голяма степен допринася за ефектния завършек на всяко едно бижу.

Когато разлистваме онлайн фотоалбумите ѝ, причудливите форми, богатството от цветове и уловените и съхранени завинаги естествени цветя ни пренасят в свят от приказките – свят на елфи и феи, на ефирност и спокойствие….

Бижута, които ни вдъхновяват: представяме ви RALI ART

Авторката Ралица Цветкова споделя, че това  е хоби, на което си позволява и има възможност да се отдаде само през свободното си време – предимно в най-късните часове на денонощието.

Но също така признава, че не се уморява да търси нови предизвикателства и да усвоява различни и интересни техники за обработка на епоксидната смола.

Искрено се надяваме да й остават повече свободни мигове и да развихри таланта си, защото сигурни сме, винаги ще има какво още да ни покаже.

И за да не кажете, че само `празнословим`, гордо ще си признаем, че вече притежаваме едно от уникалните авторски бижута на RALI ART и сме си обещали, че няма да ни е последното!

Снимки: RALI ART – Можете да намерите и разгледате още нейни творения и разбира се, да си поръчате, от страницата й във Фейсбук!

About the Author:

"Трагедията в живота не е, че не си постигнал целите си... Трагедията е да нямаш цел към която да се стремиш... Не е катастрофа да умреш без да постигнеш мечтата си... Но е катастрофа да нямаш мечта... Не е страшно, ако не успееш да постигнеш идеалите си... Страшното е да нямаш идеали... Не е мъчно да не достигнеш звездите, но е мъчно... да нямаш звезди към които да се стремиш... Грях е не провалът и не от него трябва да се срамуваме..., а от ниските стремежи... Трябва да имаш големи, дори невъзможни мечти... Мечти, които ще променят нещо и ще оставят след теб нещо..."

Остави коментар