Плащане и Доставка

Начало » Плащане и Доставка
Плащане и Доставка 2017-07-18T08:53:37+00:00

Как да  поръчате?

 – Изберете артикул, съответно колко броя желаете (при посочена наличност повече от 1 бр.), и натиснете бутона “КУПИ” и така за всеки артикул, който желаете да закупите. Ако желаете да проверите какви артикули сте добавили в количката, натиснете горе в дясно изображението Shopping Cart“Виж количката”.

– След като направите своя избор, натиснете “Завърши поръчката” и въведете коректно необходимата информация.

В случай, че сте приключили поръчката, но имате артикул, който по погрешка сте добавили или искате да откажете, просто се свържете с нас чрез страница КОНТАКТИ. Същото важи и ако сте забравили нещо – можете да направите нова поръчка и да ни уведомите своевременно за да ги изпратим заедно.

Плащане и доставка:

Поддържаният начин за плащане е “Наложен платеж” –  заплащате стоката  при получаването й.

– Доставките се извършват с куриерски фирми Еконт или Rapido, като ценатата на услугата зависи от метода на доставка, който сте избрали:

до офис на куриерска фирма Еконт – пощенска пратка с наложен платеж – 2,50 лв (получавате поръчката си от офис на куриерската фирма);

до точен адрес – куриерска пратка с наложен платеж през делничен/работен ден – 4,50 лв (получавате поръчката си на адреса, който сте посочили);

ДОСТАВКАТА ДО ОФИС НА ЕКОНТ Е БЕЗПЛАТНА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 10,90 лв

* Информация за точната дължима от Вас сума ще получите след като преминете към поръчка на  избраните продукти;

* На посоченият от Вас имейл ще получите потвърждение за наличността на артикулите и срока за доставка;

* Всички, посочени на сайта цени, са с включено ДДС.

Срокове за доставка:

–  За всички поръчки на артикули с посочена наличност срокът варира от 1 – 3 работни дни, в зависимост кога сте направили своята заявка, размера на избраното бижу и дали няма дублиране на заявки (едновременна поръчка на един и същ артикул от  различни клиенти при посочена наличност 1 бр.)!

– За изчерпаните модели – времето за  изработка и доставка е с допълнителна договорка, но не по-малко от 3 работни дни!

Вашите поръчки приемаме всеки ден, включително събота и неделя! Пратките се обработват от понеделник до петък! Поръчки направени в ПЕТЪК след 15.00 часа, СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ се ОБРАБОТВАТ първия работен и се получават в рамките на следващите 1-3 дни (в зависимост от поръчания/те артикул/и)! Поръчки направени в ДЕЛНИЧЕН ден след 15.00 часа се обработват на следващия и се получават в рамките на последващите 1-3 дни (в зависимост от поръчания/те артикул/и)!

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

* Настоящите условия не важат за поръчки с адрес на доставка извън България! Ако желаете да направите поръчка с адрес за доставка извън България, моля свържете се с нас, преди да изпратите Вашата поръчка, за да уговорим предварително условията.