Бохо – Шик – Безгрижен и Небрежен Стил!

Начало » Бутик за Бижута и Дрехи » МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ И СЪВЕТИ » Бохо – Шик – Безгрижен и Небрежен Стил!

Бохо – Шик – Безгрижен и Небрежен Стил!

Бохо – шик е стилът в дамската мода изграден от различни бохемски и хипи влияния.

Бохо – шик е стил, който смесва цветове, материи и щампи с много сексапил и креативност. Дизайнерът Савана Милър, по-голямата сестра на Сиена Милър, описва истинския бохем като

“някой, който е способен да цени красотата на по-дълбоко ниво, дълбок романтик, който не познава граници, а светът му е негово създание”.

“Бохо”  –  бохемия, бохем, бохемски идва от френската дума “bohemien”, означаваща циганин. С този термин обаче като цяло се означават свободомислещи и освободени духом личности. Оригиналните “бохеми” са били пътешественици или бегълци от централна Европа.

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

Този стил включва носенето на дълги поли, космати жилетки, бродирани туники, къси якенца, големи колани, ботуши от овча кожа, каубойски ботуши, торбести жилетки и бохо чанти.

Сексапилен и безкрайно удобен, той се е завръщал отново и отново през годините, оставяйки своя отпечатък върху артистите и свободомислещите личности от двадесети век, френската висша мода на миналото и дори хипи движението.

Днес той се появява с нови сили, изпъстрен в ярки цветове върху всички модни подиуми, придавайки запазената Бохо – Шик визия на знаменитости, като актрисите Ашли и Мери- Олсън, Зоуи Дешанел, Кейт Мос;

Вижте още:

БохоШик стилът подхожда на всеки. Той може да бъде безкрайно елегантен, но и напълно всекидневен, и отива на всяка възраст.

SDC18204

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

Бъдете смели с цветовете!

Бохемският стил крие своите корени в циганските кервани и пъстрите облекла на сексапилните циганки, танцуващи около огньовете, под звуците на цигулка.

Колкото по-смели сте с шарките и комбинациите, толкова по-раздвижено и интересно ще изглежда вашата визия.

И накрая, но не и на последно място-не забравяйте аксесоарите.

Бижутата са вашият най-добър приятел – тежките колиета и гривни, носещи усещане за миналото, дългите колиета от мъниста, тежките халки и висящи обеци, и масивните пръстени могат да предадат живот и смелост на облеклото ви, а шаловете, слънчевите очила и големите, плетени шапки са не просто очарователно красиви, но и полезни в лятното слънце.

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

Вдъхновени от стила Бохо създадохме (и продължаваме да създаваме) авторски модели гривни и бижута, носещи това небрежно и безгрижно, цветно и  модерно излъчване!

About the Author:

"Трагедията в живота не е, че не си постигнал целите си... Трагедията е да нямаш цел към която да се стремиш... Не е катастрофа да умреш без да постигнеш мечтата си... Но е катастрофа да нямаш мечта... Не е страшно, ако не успееш да постигнеш идеалите си... Страшното е да нямаш идеали... Не е мъчно да не достигнеш звездите, но е мъчно... да нямаш звезди към които да се стремиш... Грях е не провалът и не от него трябва да се срамуваме..., а от ниските стремежи... Трябва да имаш големи, дори невъзможни мечти... Мечти, които ще променят нещо и ще оставят след теб нещо..."

Остави коментар