7 Задължителни Бижута за Гардероба Ви

Начало » Бутик за Бижута и Дрехи » МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ И СЪВЕТИ » 7 Задължителни Бижута за Гардероба Ви

7 Задължителни Бижута за Гардероба Ви

Дамите като цяло не сме склонни да напускаме дома си, без да носим бижута.

Те не са просто част от визията ни – бижутата и аксесоарите до голяма степен изграждат самочувствието ни и се грижат за добрия ни тонус.

Независимо какви накити харесвате обаче, непременно трябва в колекцията си да притежавате определени видове, които да можете да съчетавате максимално с облеклото си, независимо дали сте в делови костюм или ви предстои официална вечеря!

Ето някои от така наречените класически бижута за гардероба ви:

  1. Перлено колие и/или обици: Едни от най-класическите и същевременно модерни накити са перлените бижута. Те са олицетворение на женственост и  класа,  и макар че съвсем не са подходящи за всяко облекло (каквато е идеята ни), с тях всеки тоалет ще изглежда една идея по-шик и по-изискано. Можете да се доверите и на синтетичните перли, ако предпочитате, а и са на по-достъпни цени, но все пак трябва да внимавате да не изглеждат твърде фалшиви и евтини, защото това неминуемо ще се отрази и на собствената ви самооценка. Всички видове перлени колиета, огърлици, обеци, пръстени, нанизи от малки или големи перли в класическо бяло или загадъчно черно са изкушение, но и прекрасно допълнение към ежедневието или празниците в живота ви.

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

  • Диаманти/ Скъпоценни камъни: Всички сме чували известната реплика на Мерилин Монро, че диамантите са най-добрият приятел на всяко момиче и предполагаме, всички ще се съгласят, че това е наистина така. Да, тук говорим за доста скъпи бижута – диамантите не са орехови черупки, но всяка дама трябва да има ако не бижута с истински диаманти, то поне с не по-малко ефектните на външен вид цирконии или камъни Сваровски, които са на много по-приемливи цени. Съществуват и много разновидности на скъпоценните камъни, като топаз, аквамарин, пиридот, в прекрасна цветна палитра и диамантен кристален блясък.

    Вижте още:

  • Гривни: ако сте като повечето жени и обичате деликатно да привличате внимание с подрънкване на ръце, то вероятно ще се почувствате щастливи от настоящите модни тенденции в разнообразието от стилове, цветове и форми при гривните. Неонови или метални, камъни или кристали, кожа или велур, заедно или поотделно, тези модни аксесоари са неизменен аксесоар към всяко облекло. 7 задължителни бижута за гардероба ви
  • `Екзотични` колиета:  Напоследък няма модна къща, която да не представя свои бижута към колекциите си от облекла. И всички са в един разкошен, екзотичен стил, който не остава незабелязан. Тежки огърлици в имитация на злато или пламенни колиета с пера и пискюли… всичко това е топ тенденция на сезона и би могло успешно да се съчетае с не един тоалет, включително и делови костюм. Опитайте строг костюм в черно или сиво с ефектно коралово колие или златист метален синджир – ефектът ще е само положителен, естествено ако спазвате правилата за умереност!

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

  • Гооолеми обици-халки: Независимо дали сте облечена с тениска и джинси, дали сте на официална вечеря или търсите набързо аксесоар за офиса, големите обици, тип халки, ще са ви най-верен приятел. Те могат да бъдат по-тънки или по-плътни, с нежни орнаменти или едва забележими висулки, но при всички случаи е правилно да ги съобразите с големината на лицето си. И са наистина безкрайно практични, стига да улучите точно вашия модел!
  • Нежните ланци (синджирчета): Вероятно повечето от нас имат по едно или две нежни синджирчета, скъп подарък от половинката или незабравим спомен от приятелки. Независимо дали са златни, сребърни или от обикновена бижутерска сплав, с една или повече висулки, по-дълги или по-къси, този тип колиета, излъчват деликатен сексапил и подчертана нежност, основно според настроението ви. И, да! – подхождат на всичко – от  бялата скучна тениска до класическата малка черна рокля…
  • Пръстени: Те може би са най-подценяваният аксесоар – или ги кичим по няколко на ръцете си или напълно ги пренебрегваме. Във всеки случай, те са прекрасно допълнение и акцент към визията ни. Желателно е да имате повечето бройки и модели, размери и цветове, за да имате съответно и избор. Сега модерни са големите, искрящи цветове с флорални мотиви или заимствани от фауната образи.

Това е според нас, което всяка жена трябва да има в кутийката си за бижута и ще ѝ е безкрайно лесно да съчетава облеклото си всеки ден с интересен аксесоар.

Накитите не са ни враг – напротив те са нашата завършеност, изразяват нашата емоция и много често са нашата визитна картичка, защото вместо нас правят първото впечатление и казват на събеседника ни:

Аз съм тук! Посмей да не ми обърнеш внимание!

Споделете с приятели, ако намирате статията за интересна и полезна! ➹

А кои според вас са бижутата, които всяка жена трябва да притежава? Оставете мнението си като коментар, за нас ще е удоволствие да допълним статията!

About the Author:

"Трагедията в живота не е, че не си постигнал целите си... Трагедията е да нямаш цел към която да се стремиш... Не е катастрофа да умреш без да постигнеш мечтата си... Но е катастрофа да нямаш мечта... Не е страшно, ако не успееш да постигнеш идеалите си... Страшното е да нямаш идеали... Не е мъчно да не достигнеш звездите, но е мъчно... да нямаш звезди към които да се стремиш... Грях е не провалът и не от него трябва да се срамуваме..., а от ниските стремежи... Трябва да имаш големи, дори невъзможни мечти... Мечти, които ще променят нещо и ще оставят след теб нещо..."

Остави коментар