An-G Design BloG

|An-G Design BloG

ДОБРЕ ДОШЛИ В An-G Design BloG

Предлагаме ви нашите модни предложения и съвети относно това как да носите със стил и самочувствие своите бижута и аксесоари, как да ги избирате и как да се грижите за тях за да ви радват по-дълго време. От блога ни можете да научите още за силата на минералите и какво символизират различните „талисмани“, като например водното конче, сърцето или двойната безкрайност.

МОДА И СТИЛ

СВОЙСТВА НА МИНЕРАЛИТЕ

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ...

Ако разполагате с минутка свободно време… Ако изпитвате непрекъсната нужда да научавате нови неща… Ако обичате модата и се интересувате от последните модни тенденции… Ако сте пристрастена към аксесоарите, а бижутата са вашият красив „порок“… Ако се прехласвате по скъпоценните и полускъпоценните камъни, по техните блясък, нюанси и неподозирани природни свойства… Ако… все още се чудите дали сте попаднали на правилното място… то бъдете спокойни. На ТОЧНОТО място сте!

Да се обличаш добре и успешно да съчетаваш дрехи, бижута и аксесоари е истинско изкуство, дори бихме го определили като дарба! Модните специалисти твърдят, че човек трудно може да се научи на стил, ако не притежава вроден усет за такъв! И все пак с подходящите съвети, ние вярваме, че всеки може да превърне недостатъците си в предимства!