Игра с Награди

Начало » Игра с Награди
Игра с Награди 2018-02-02T07:59:59+00:00

Скъпи Приятели,

За Пореден Път Стартираме Нашата Игра

„Потърсете и Намерете, Коментирайте и Спечелете“

ИМАТЕ ТОЧНО:

0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ И ИЗПЪЛНИТЕ УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА, А ИМЕННО:

1.„Потърсете и Намерете“ 

в Онлайн Бутик An-G Design бижуто, което много бихте желали да притежавате (тъй като знаем, че изборът е труден, можете да си изберете повече от едно 😉 )

2.„Коментирайте и Спечелете“ 

– под желания от Вас артикул изберете опцията „Отзиви“ (до Описание“ и „Допълнителна информация“ за съответния продукт), поставете оценка и впишете Вашето ревю, след което попълнете коректно две имена и e-mail, за да можем да се свържем безпроблемно с Вас, в случай, че печелите! Гарантираме, че данните Ви няма да бъдат предоставяни на трети лица и ще се използват само за целите на играта, организирана от CES COMMERCE Ltd, собственик на Електронен Магазин An-GDesign

– Вашият коментар Ви предоставя право на участие в жребия за голямата награда

БИЖУ, АКСЕСОАР ИЛИ ДРУГ АРТИКУЛ ПО ВАШ ИЗБОР

ОТ НАЛИЧНИТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА КЪМ МОМЕНТА НА ТЕГЛЕНЕТО ПРОДУКТИ, ИЗВЪН КАТЕГОРИЯ „ДРЕХИ“

  • всички коментари преминават спам проверка от администратор преди да станат видими на сайта под съответната публикация, така че не се изненадвайте, ако не видите написаното от Вас веднага;
  • можете да публикувате мнението си под неограничен брой артикули – това умножава шансовете Ви да се сдобиете с бижу, което желаете, в случай че първият Ви избор бъде закупен в процеса на играта, но също така името и e-mail адресът Ви ще бъдат включени в жребия точно толкова пъти, колко коментара има от Ваше име!
  • участват само коментари оставени на сайта в периода от 01.02.2018 г. до 18.02.2018 г. (включително);
  • в случай че е коментирал само под един артикул, който бъде изчерпан в периода на обявената игра, на печелившия ще бъде предоставена възможност да си избере друг продукт, дори когато не е оставил коментар под него!
  • от 01 февруари 2018 г. до 18 февруари 2018 г. (включително)
  • индивидуални кодове /ваучери за намаление или за безплатна доставка за най-креативните коментари и голямата награда за един от всички коментирали – БИЖУ ПО ИЗБОР!
  • 19 февруари 2018 г. (понеделник) след 12:00 часа (за тегленето ще се доверим на независимия онлайн генератор RANDOM.ORG)
  • в жребия не могат да участват роднини на екипа на Онлайн Бутик An-G Design, но пък всички са свободни да коментират!

Нека вдъхновението и късметът са с Вас!