Онлайн Бутик за Ръчно изработени Бижута An-G Design е  собственост на CES COMMERCE Ltd /ЕИК 202553133 с адрес на управление гр.Русе, ул.Околчица 7, МОЛ Ана Тодорова;

Целта на електронния магазин е да предоставя на своите потребители постоянно обновяван и допълван асортимент от ръчно изработени бижута и аксесоари, които да са в крак с модните тенденции. Стараем се да задоволяваме всеки вкус и всяко желание с перфектно качество и на най-добра цена.

  • Металните елементи в бижутата НЕ са сребърни/златни или от стомана, а от сплав.
  • Ако сте алергични към някакъв метал или имате съмнения, че може да ви предизвикат алергия, по-добре не рискувайте.
ВАЖНО за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Можете да направите поръчка онлайн, по телефона или по мейл.

► За да направите поръчка са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail.

► Ако се колебаете дали сме получили Вашата онлайн-заявка:

– проверете електронната си поща (въведена при попълването на заявката) за входящо писмо с ордер в който са описани поръчаните от Вас артикули и точната дължима сума, изпратен Ви автоматично при потвърдена от Вас поръчка на сайта www.an-gdesign.com;

– в рамките на 24 часа (72 часа при почивни дни) получавате втори e-mail от нас с който потвърждаваме наличието на поръчаните от Вас бижута или др. аксесоари и Ви посочваме точен период за доставка!

ако не сте получили нито един от описаните e-mail- и,  е желателно да се свържете с нас на мобилен номер +359 898 917 164!

► Онлайн магазин An-G Design използва единствено куриерските услуги на фирма “Еконт”.

An-G Design е магазин, който предлага продуктите си само онлайн. Можете да пазарувате чрез интернет поръчки или телефонно обаждане.

Не, не е възможно. За момента An-G Design работи само с куриерски услуги.

► Възможна е доставка до всяка географска точка по света, но цената на услугата ще бъде съгласно съответната куриерска тарифа към държавата.

►С цел Вашето улеснение и защита на правата Ви, ние Ви даваме възможност при евентуално неудовлетворение от покупката, да  върнете или замените продукта в законния 14 дневен срок без каквато и да е конкретна причина! Доставката по връщането, когато търговецът няма вина, е за сметка на потребителя!

Внимание! Моля, имайте предвид, че не можете  да използвате стоки, които сте получили, преди да решите да се откажете от покупката! Правото на отказ съществува, за да Ви позволи да разгледате продукта по същия начин, както в магазин, а не за да го използвате безплатно в продължение на 14 дни!

► Свържете се с нас на телефон +359 898 917 164 или ни пишете на [email protected]

► В случаите, когато онлайн магазин An-G Design няма вина за възникнала рекламация или при законен отказ на клиента от покупка, разходите по обратната пратка са за сметка на потребителя! Във всички останали изключения доставката  е за сметка на CES Commerce Ltd!

 ►За удобство на потребителите и на нас самите, изискваме доставка до офис на куриерска фирма Еконт (гр.Русе, офис Еконт-Здравец, за КЕС КОМЕРС ЕООД, получател Ана Тодорова, моб. 0898 917 164) със задължителна опция “ПРЕГЛЕД” и само при предварителна уговорка! Не приемаме върнати продукти, независимо за чия сметка е доставката, ако не е имало ясна комуникация между двете страни по телефон (0898 917 164) или мейл ([email protected])!

►Възстановяването на заплатените суми става по начина, по който първоначалното плащане от клиента е постъпило към КЕС КОМЕРС ЕООД, или по друг договорен между страните метод!

►Защото:

сме регистрирано юридическо лице, т.е.:

  • плащаме данъци и не ощетяваме държавата, нито нейните граждани;
  • плащаме осигурителните си вноски – здравни, социални, задължителни, допълнителни и всякакви други, като по този начин подкрепяме ВЗАИМОСПОМАГАТЕЛНАТА  осигурителна система на България;
  • не сме част от така наречения “сив сектор” и правата Ви на ПОТРЕБИТЕЛ са защитени и гарантирани, а задълженията ни на ТЪРГОВЕЦясни и конкретни!

се опитваме да работим с качествени и разнообразни материали, т.е. търсим възможно най-доброто и качествено като материал, за да Ви предложим съответно най-доброто и качествено като продукт!

  • Снимките, които презентират продуктите на An-G Design, представят най-точноВАЖНО за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ цветовете им. CES COMMERCE Ltd  не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е също разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните партиди материали, необходими за изработката на артикулите.
  • * Нито една част – текст, дума или изображение от този уебсайт, както и от всички клипове с лого An-G Design, не може да бъде копирана, освен чрез позволените методи за споделяне и вграждане! Информацията на www.An-GDesign.com е изцяло с рекламен и информационен характер, като, въпреки старанието на нашите администратори, е възможно да са допуснати грешки при въвеждането ѝ!
  • Бижутата/аксесоарите могат да съдържат дребни и/или остри елементи, неподходящи за деца под 36 месеца! Съобразете модела с възрастта на лицето! |
  • Информацията за предлаганите на сайта www.An-GDesign.com ръчно изработени бижута – гривни, колиета, обици, брошки и други дамски, мъжки и детски аксесоари, както и партньорските предложения, се обновява на всеки час! Въпреки това е възможно посочената наличност да се разминава с реалната, поради интензивността на поръчките, които получаваме!
  • CES COMMERCE Ltd си запазва правото да изпраща електронни съобщения до своите клиенти / контрагенти с цел да ги информира относно наличности, промоции и всякакви текущи промени, свързани с дейността на е-магазин An-G Design Boutique, освен ако получателите изрично не заявят своето желание за отписване от подобна кореспонденция, чрез изпращане на кратък текст „UNSUBSCRIBE“ на служебните мейли на компанията / ✉ [email protected] или ✉ [email protected]/.

Благодарим ви за доверието и че сте наши клиенти и приятели!

Всички условия и срокове за доставка са описани в раздел

”Отстъпки, Плащане & Доставка”.

Моля, не поръчвайте стоки, които не желаете да закупите!

Уважавайте българския бизнес и не разигравайте продавачите, защото всяка непотърсена и невзета пратка е  разход за тях – разход, който могат да вложат в по-високи заплати, по-качествени материали, по-добро обслужване, по-богат асортимент и т.н.

Благодарим Ви!