АДРЕС и КОНТАКТИ ЗА ВРЪЗКА

  • КОНТАКТИ – За връзка с нас >>Адрес за кореспонденция и седалище на юридическото лица: CES COMMERCE Ltd – гр.Pyce, ул.“Околчица“ №7
  • Онлайн Бутик за Ръчно изработени Бижута An-G Design е собственост на CES COMMERCE Ltd /ЕИК 202553133. Целта на електронния магазин е да предоставя на своите потребители постоянно обновяван и допълван асортимент от ръчно изработени бижута и аксесоари, които да са в крак с модните тенденции. Стараем се да задоволяваме всеки вкус и всяко желание с перфектно качество и на най-добра цена.
  • При проблем (доказана рекламация) или законно отказан продукт, за удобство на потребителите, и на нас самите, изискваме доставка до офис на куриерска фирма Еконт (гр.Русе, офис Еконт-Родина, за КЕС КОМЕРС ЕООД, получател Ана Тодорова, моб. 0898 917 164) със задължителна опция “ПРЕГЛЕД” и само при предварителна уговорка! Не приемаме върнати продукти, независимо за чия сметка е доставката, ако не е имало ясна комуникация между двете страни по някой от представените методи за контакт с нас.
  • При проблем със завършването на Вашата онлайн поръчка или при нужда от допълнителна информация, използвайте следните контакти:

0898 917 164 (понеделник – петък от 9.00 – 17.00 ч)

[email protected][email protected]

Free Calls & Messages

КОНТАКТИ – За връзка с нас >>Viber Free Call 0898 917 164 (понеделник – петък от 9 – 17 ч)

КОНТАКТИ – За връзка с нас >>  Facebook Messenger

БЪРЗА КОНТАКТНА ФОРМА