Поради ново увеличение в цените на куриерските услуги от 01.09.2022 г. се налага актуализация на цените за доставка в онлайн магазин An-GDesign

✅ Доставка до офис на Еконт или Спиди – до 5.90лв, доставка до точен адрес  до 7.90лв! (Сумата за доставка до точен адрес може да варира според населеното място и условията на куриерската фирма.) ✅ БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 49.90лв!

ЗАБЕЛЕЖКА:

✅ При избор на доставка до офис Еконт / Спиди в съответното поле попълнете адреса на куриера.

    • Най-удобния за Вас офис на Еконт можете да откриете тук .
    •  Най-удобния за Вас офис на Спиди можете да откриете тук .

Как да  поръчате?

 – Изберете артикул, съответно колко броя желаете (при посочена наличност повече от 1 бр.), и натиснете бутона “КУПИ” и така за всеки артикул, който желаете да закупите. Ако желаете да проверите какви артикули сте добавили в количката, натиснете горе в дясно изображението Shopping Cart“Виж количката”.

– След като направите своя избор, натиснете “Завърши поръчката” и въведете коректно необходимата информация.

В случай, че сте приключили поръчката, но имате артикул, който по погрешка сте добавили или искате да откажете, просто се свържете с нас чрез страница КОНТАКТИ. Същото важи и ако сте забравили нещо – можете да направите нова поръчка и да ни уведомите своевременно за да ги изпратим заедно.

Плащане и доставка:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 49.90лв!

Начин за плащане 1: “Директен банков превод” – получавате своята поръчка след като извършите плащане от ваша банкова сметка към банковата сметка на дружеството – собственик на магазина. Банковата сметка на дружеството (IBAN BG32RZBB91551010072524) ще се визуализира и при завършването на поръчката.

Направете плащането директно от банковата си сметка. Като основание за плащането впишете уникалния идентификационен номер на поръчката + съкратено наименование на поръчания артикул. Платете по банков път само стойността на продуктите, без включена такса за доставка. Последната може да варира и е най-добре да се калкулира самостоятелно при изпращането на продукта /ите и съответно да се заплати при получаването му/им от съответната куриерска фирма. Вашата поръчка няма да бъде изпратена, докато сумата не бъде налична по фирмената сметка на КЕС КОМЕРС ЕООД (собственик на сайта www.An-GDesign.com).

Начин за плащане 2: “Наложен платеж” –  заплащате стоката  при получаването ѝ.

При заплащане на Вашата поръчка чрез услугата „Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод“ на Еконт Експрес ООД / Спиди АД, в пратката Ви няма да има приложен фискален бон. Законово основание за услугата е Наредба № Н-18 от 2006г., чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който ни освобождава от задължението да издаваме касова бележка, е плащането към нас да се извършва чрез Пощенски паричен превод на база сключено споразумение между КЕС КОМЕРС ЕООД (собственик на сайта www.An-GDesign.com) и лицензирани да извършват тази услуга пощенски оператори, каквито се явяват нашите партньори от Еконт Експрес ООД и Спиди АД.
За направеното от Вас плащане Еконт Експрес ООД и Спиди АД издават разписка за пощенски превод на стойността на наложения платеж. Тази разписка е законово признат документ и замества Фискалната касова бележка.

– Доставките се извършват с куриерски фирми Еконт и Speedy, като ценатата на услугата зависи от метода на доставка, който сте избрали;

* Информация за дължимата от Вас сума ще получите след като преминете към поръчка на избраните продукти и впишете адреса за доставка;

* На посочения от Вас имейл ще получите потвърждение за наличността на артикулите и срока за доставка;

Срокове за доставка:

–  За всички поръчки на артикули с посочена наличност срокът варира от 1 – 3 работни дни, в зависимост кога сте направили своята заявка, размера на избраното бижу и дали няма дублиране на заявки (едновременна поръчка на един и същ артикул от  различни клиенти при посочена наличност 1 бр.)!

– За изчерпаните модели – времето за  изработка и доставка е с допълнителна договорка, но не по-малко от 3 работни дни!

Вашите поръчки приемаме всеки ден, включително събота и неделя! Пратките се обработват от понеделник до петък! Поръчки направени в ПЕТЪК след 14.30 часа, СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ се ОБРАБОТВАТ първия работен и се получават в рамките на следващите 1-3 дни (в зависимост от поръчания/те артикул/и)! Поръчки направени в ДЕЛНИЧЕН ден след 14.30 часа се обработват на следващия и се получават в рамките на последващите 1-3 работни дни (в зависимост от поръчания/те артикул/и)!

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

* Настоящите условия не важат за поръчки с адрес на доставка извън България! Ако желаете да направите поръчка с адрес за доставка извън България, моля свържете се с нас, преди да изпратите Вашата поръчка, за да уговорим предварително условията.