Анджелина Джоли е от звездите, на които думата стил направо им “заспива”.

Елегантна до съвършенство на официални събития, естествено красива в ежедневието, стилът на Анджелина Джоли заслужава адмирации.

Всички знаем коя е тя…

Стилът на… Анджелина Джоли

Да надникне в гардероба на ѝ е изпитание (и желание) за всяка жена със стил – толкова красиви тоалети, събрани на едно място, предизвикват огромно възхищение и няколко капчици женска завист.

Какъв е стилът на Анджелина Джоли?

Стилът на Анджелина Джоли е изчистен до най-дребните детайли. Невъзможно е да я видите с дреха, която не й стои добре. Няма шанс да се появи с прекалено кичозен тоалет или неправилно съчетани цветове. Тя знае как да демонстрира класа, където и да се намира.

Стилът й определено не блести с ексцентричност, залага на пастелни тонове, предпочита черното.  

Нежен, почти незабележим грим,  прическа без особена помпозност, като в повечето случаи.. косата й е свободно пусната по раменете – отражение на собствения й свободен дух и характер. Бижутата са семпли или почти липсват, като много често залага единствено на ефектни обици, някои от които част от собствената й колекция “Стилът на Джоли”.

Изисканите вечерни рокли й стоят съвършено. Всяка от тях, облечена от Джоли, стои божествено.

Дори когато беше бременна с близнаците, отново показваше безупречен стил. Анджелина Джоли и Брад Пит са една от най-стилните двойки в шоубизнеса и винаги е удоволствие да наблюдаваш хармонията във визиите им. Обувките? Анджелина Джоли обожава да носи обувките на Кристиан Лубутен.

Вижте още:

Какво не харесваме в стила на Анджелина Джоли?

Харесваме я на всяко официално събитие, на което се появи. Харесваме стила на Анджелина Джоли във филмите, в които участва. Харесваме я, дори когато разхожда децата в небрежен стил. Харесваме я, когато посещава бедните страни и оцелява при тежки климатични условия. Само да ги нямаше всички тези татуировки по нежната й кожа! Но животът е въпрос на личен избор, нали… Всеки трябва да бъде такъв, какъвто се харесва!

Стилът на… Анджелина Джоли

Снимки: Getty Images

Видяхте ли най-новите ни предложения?