Студио An-G Design

е студио за ръчна изработка на уникални бижута и аксесоари.

Студио An-G Design един прекрасен пъстър свят, в който съчетаваме строго индивидуалното си виждане към всеки един изработен предмет или бижу с вдъхновяваща доза въображение и чисти капки любов.

Защото обичаме това, което правим… Защото вярваме в това, което правим… Защото се надяваме, че ще Ви доставим наслада с това, което правим…

Често ни питат какво е това … „An-G“… Има ли нещо общо с певицата с подобен псевдоним? Или пък е тотална липса на въображение и е просто „абревиатура“ от имена? Или може би…

Всъщност, да! Това е комбинацията от имената на двете дами, основали бранда „An-G“ – Ана и Галя, но смисълът е скрит и по-дълбоко!

Студио An-G Design- свързваме го и сме го приели за нашето An-Gелско име и присъствие в уеб пространството!

Вярвате ли в AnGели? Ние, екипът на Студио An-G Design, вярваме безусловно! И бихме искали да Ви предадем своята вяра, защото вярата в доброто, в онази невидима сила, която те „подпира“ в трудни моменти и те кара да се надяваш, е всъщност „тайната съставка“ на щастливия и пълноценен живот! Всички ние, които се „крием“ зад „An-G“ – от творците до независимите партньори, вярваме, че СВЕТЪТ отчаяно се нуждае от МНОГО, МНОГО ПОВЕЧЕ ДОБРОТА, ЛЮБОВ, ВЯРА, НАДЕЖДА, ИСКРЕНОСТ, ЧЕСТНОСТ, ТЪРПЕНИЕ, СПОКОЙСТВИЕ.

А кои са истинското олицетворение на тези качества и емоции?

Разбира се, AnGелите – независимо дали видими или невидими, независимо дали са приели облика на обикновен човек или митично същество с разперени крила…

Ние избираме да вярваме в AnGели и чудеса!

Именно затова през последните години работим основно с естествени материали като минералите – за да сме по-близо до земята и природата, но пък въображението ни обича да комбинира и при нас можете да откриете изработки с готови стъклени, пластмасови, дървени и/или метални елементи.

И все пак на фона на масовото „производство“, търсим и намираме своята уникалност –  всеки един „предмет“ е единствен по рода си и го създаваме в ограничено количество, т.е. в повечето случаи в единична бройка. Дори да са част от серия, самият процес на работа прави всеки елемент и продукт различен.

Вярвайки в своята различност, още откакто стартирахме Студио An-G Design – онлайн бутик за ръчно изработени бижуна, ние „кръщаваме“ всяко свое творение… Така на бял свят се появиха „Калиста“, „Атина“, „Посейдон“… и безброй други скъпи за нас дечица.

Нека не звучи нескромно, но докато редица наши колеги просто предлагаха „гривни с камъни“, „гривни от минерали“ и др. подобни, в Студио An-G Design избрахме да вдъхнем живот на нашите бижута и аксесоари, дарявайки ги с уникални и красиви имена! Да, не сме първите, които създават подобна линия бижута, но сме първите, които съзряха в скъпоценните парченца земя нещо повече от кръгли или не мъниста – за нас те са творение на природата, с години зареждани от шепота на земята, запазили нейните вибрации и енергии, които днес щедро предава на всеки имал удоволствието да се докосне до бижутата ни…

Заредете се с енергия от природата и нека An-Gелите Ви закрилят!

Обичайте и бъдете обич♡ни!

Желаем Ви от сърце AnGелска закрила и люб♡в!