Посетихте ли ТОВА МЯСТО?

Още не!?

Какво чакате тогава?!

Вероятно вече нервно се питате кое е това място и защо не обясняваме по-конкретно! Ами защото няма начин да сме по-конкретни!

Имаме предвид точно ТОВА МЯСТО – на ъгъла на бул.“Тодор Александров“ и ул.“Одрин“ в София или по-точно ще го намерите на ул.“Одрин“74…

Е, посетихте ли го?

ТОВА МЯСТО отвори врати и очаква всички Вас! – творци и любители на ръчно изработени бижута, дизайнерски облекла, стилни аксесоари – шалове, чанти, тефтери, и уникални хендмейд играчки.

ТОВА МЯСТО е вече „под пара“ и не-на-шега! работи за вашето и нашето самочувствие!

В него ще откриете различни красиви неща с които да поглезите себе си или любим човек!

Признаваме, че LXA – The Legion of eXtraordinary Accessories е един от любимите ни брандове и за щастие впечатляващите им бижута и аксесоари могат да бъдат открити в новооткритото артистично и уютно кътче в столицата. Не можем да не споменем и  Vyara Tzeneva Jewellery, чиито ръчно изработени накити привличат с магнетизъм, умело прикрит зад сянката на семпъл стил и изчистени форми.

.

ТОВА МЯСТО Ще Ви Стане Любимо!

Много искахме да ви представим ТОВА МЯСТО не защото е нещо ново, не дори защото ни харесва (макар че и това е истина), а защото искаме да вярваме, че в България арт културата има бъдеще и искаме от своя страна да я подкрепим!

Независимо дали сте чували или не за Nadyas’ Knit, WhiteBerry, My Magenta и др. родни талантливи дизайнери, доставете си насладата от контакта с техните творения!

ТОВА МЯСТО има амбицията и желанието да се превърне в любимо място не само за творци, но и за всички почитатели на красивото и стилното, интересното и различното, екстравагантното и елегантното! Уъркшопове, представяния на нови книги, дори дегустация на вино са сред бъдещите планове на ТОВА МЯСТО!

.

ТОВА МЯСТО Ще Ви Стане Любимо!

.

Ще ви посрещнат с ароматен чай, ще ви предложат да поседнете и ще ви омагьосат… с позитивната си енергия, чаровните усмивки и, разбира се, с идеите си: да съберат на едно място максимално повече неща, докосвани от способни и талантливи български ръце; да предоставят на своите приятели и клиенти кътче, заредено с вълшебство и положителни вибрации; да развият едно уникално артистично общество и средище в сърцето на София.

Красиво, подредено, артистично и зареждащо!

В ТОВА МЯСТО ще откриете подбрани колекции дрехи от български дизайнери, като всички се отличават с разчупени форми, селектирани материи и внимателно подбрани десени, които говорят за независим дух и собствено усещане за стил- каквито неминуемо трябва да притежава всяка жена!

ТОВА МЯСТО можете да намерите във Facebook и онлайн на товамясто.com, а също и на адрес:

Всички снимки са собственост на ТОВА МЯСТО и представените автори

Видяхте ли най-новите ни предложения?